AZ Multizorg

Dé multiculturele zorgaanbieder in de regio Utrecht

  Over ons

AZ-Multizorg

AZ Multizorg biedt individuele begeleiding en dagbesteding aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek om hun zelfredzaamheid te vergroten. We hebben veel expertise met (jong)volwassenen met een brede multiculturele achtergrond.

  Over ons

Kennis & kunde

We zijn in 2017 gestart omdat we van dichtbij merkten dat mensen met verschillende culturele achtergronden niet altijd de zorg kregen die bij hen past. Het team van medewerkers kent een culturele diversiteit waardoor AZ Multizorg effectief een brug slaat tussen de verwachtingen die de Nederlandse samenleving stelt aan cliënten en (culturele) waarden die in gezinnen gehanteerd worden. Factoren die kwetsbaarheid van cliënten vergroten zijn vanwege de schaamtecultuur vaak onbespreekbaar in de eigen leefomgeving.

Kennis hebben van de cultuur, beheersing van de andere taal en gevoel hebben voor verhoudingen in het gezin, zorgen ervoor dat de begeleiders het vertrouwen weten te winnen van de naaste omgeving, beperkingen bespreekbaar kunnen worden gemaakt en er hulpbronnen worden aangeboord die daarvoor niet mogelijk waren. Dit werkt zeer succesvol in de aanpak om de zelfredzaamheid en participatie van de cliënt te vergroten.

  Over ons

WLZ en de WMO zorgaanbieder

Wij zijn een gecontracteerde zorgaanbieder voor het Zilveren kruis zorgkantoor in Utrecht en omstreken. Daarnaast zijn we een gecontracteerde zorgaanbieder voor de gemeente Utrecht voor de WMO, maar ook Utrecht West en Ronde Venen voor individuele begeleiding. We hebben intern korte lijnen en zijn snel inzetbaar om direct zorg op maat te leveren.

  Kennismaken

Over AZ-Multizorg

Al onze medewerkers combineren professionaliteit met geduld, trouw en oog voor het individu. We zijn een kleinschalige organisatie waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. We werken vooral in Utrecht onder jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar. In 2023 hebben we 30 cliënten geholpen.

Start AZ Multizorg

Medewerkers

Samenwerkingspartners

Kom bij ons werken!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe betrokken collega’s. Neem vrijblijvend contact met ons op om te horen welke mogelijkheden we voor jou hebben.